Cyber Monday

Cyber Monday με -50% σε ΟΛΑ!

Ολοκλήρωσες τις αγορές σου την Black Friday;
Απόλαυσες το «Shopping Therapy» και την βόλτα σου στα μαγαζιά ?

Ηρθε η ώρα να … αράξεις στον καναπέ σου ή  στο γραφείο σου και να συνεχίσεις την απόλαυση του Shopping αλλά αυτή την φορά … ηλεκτρονικά.

It’s  Cyber Monday !

Το ήξερες ότι η «Cyber Monday» είναι η πρώτη Δευτέρα μετά την  Black Friday που έχει καθιερωθεί ως η ημέρα των προσφορών αποκλειστικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τις online υπηρεσίες;
Την ημέρα αυτή μπορείς να βρεις προσφορές στα ηλεκτρονικά καταστήματα προϊόντων και υπηρεσιών στο Internet που δεν υπάρχουν πουθενά σε κανένα φυσικό κατάστημα.

Το easy.gr σου προσφέρει στην μισή τιμή (έκπτωση -50%) όλες τις υπηρεσίες Domain, HostingWebsite που θα βρεις online στο website μας.  Με το κουπόνι «CYBERMONDAY» μπορείς να κατοχυρώσεις domain .gr ΜΟΝΟ με 5 Ευρώ/έτος, να φιλοξενήσεις τα email σου και την σελίδα σου σε αυτόνομο σύστημα VPS μόνο με 4.5 Ευρώ/μήνα, να αποκτήσεις το καλύτερο  WordPress Managed Hosting με ΔΩΡΕΑΝ 160+ έτοιμα προσχέδια μόνο  με 5 Ευρώ/μήνα και πολλά άλλα.

Τέτοια Cyber Monday θα την θυμάσαι για πολύ καιρό !

 

Σημ: η προσφορά ισχύει μόνο για νέες αγορές κι όχι για ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις υπάρχουσων υπηρεσιών. Στις αναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.