topimage

Backup και Ασφάλεια

Τέλος στα χαμένα δεδομένα και στις αμέτρητες ώρες αναζήτησης των backup για αποκατάσταση.

Από σήμερα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, γιατί τα δεδομένα σου δεν χάνονται με τίποτα!  Το  Easy Back-up είναι το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα backup των δεδομένων του website σου και των βάσεων δεδομένων σου με την μοναδική  δυνατότητα Incremental. Τα πάντα κρυπτογραφημένα, τα πάντα online και προσβάσιμα στους Cloud Server μας από παντού.

Ηacking… ο μεγάλος εχθρός του site σου!

6.000 ιστοσελίδες καθημερινά «χακάρονται», με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης. Αυτός ο αποκλεισμός μπορεί να οδηγήσει σε πτώση επισκεψιμότητας, πωλήσεων και σταδιακά στην καταστροφή της φήμης του site σου. Σε μιά τέτοια περίπτωση χρειάζεται να επανατοποθετήσεις τα δεδομένά σου από προηγούμενο backup, γεγονός που απαιτεί γνώσεις και χρόνο.
Με το Easy Backup όλα είναι εύκολα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εισάγεις τις FTP, ή SFTP ρυθμίσεις σου και αυτόματα καθημερινά θα γίνεται Backup όλο το περιεχόμενο του site σου! Απίστευτο; Και όμως γίνεται!  Κι αν χάσεις κάποιο αρχείο, δεν χρειάζεται να κάνεις αποκατάσταση όλου του website σου. Θα αποκαταστήσεις μόνο αυτό το αρχείο αντλώντας το από τον Backup FileManager που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλα τα περιεχόμενα του κάθε backup σου.

Με το «ένα κλικ Download», μπορείς να κατεβάσεις όλα τα αρχεία, κάθε έκδοσης από το αντίγραφο ασφαλείας και να ξαναστήσεις την ιστοσελίδα σου μέσα σε λίγα λεπτά. Όλα τα αρχεία είναι συμπιεσμένα σε ένα ενιαίο αρχείο, για να τα ανεβάζεις εύκολα στον server σου.

Κι αν…. κουράστηκες κάθε φορά να ελέγχεις μόνος σου τα πάντα, προγραμμάτισε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σου σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Επίλεξε την ώρα της ημέρας, που η χρήση σου είναι χαμηλή και προγραμμάτισε τα backup σου. Αν κάτι πάει στραβά ή αν γεμίσει ο χώρος σου τότε θα λάβεις σχετική ενημέρωση. Έτσι θα είσαι σίγουρος πως … κάποιος άλλος φροντίζει για να είσαι ήσυχος με την ασφάλεια των δεδομένων σου!