Easy Gold Sponsor at Athens Wordcamp 2016

Υποστηρίζουμε θερμά το WordPress κι είμαστε Gold Sponsor στο 1st WordCamp Athens!

Αυτό το άρθρο σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Για πρώτη φορά ένα παγκόσμιο τεχνολογικό event έρχεται και στην Ελλάδα για να σου εξηγήσει,να σου αναλύσει και να σε πληροφορήσει για το μέλλον σε αυτό που ήδη όλη η κοινωνία του internet χρησιμοποιεί. Το WordPress.

Τί είναι το WordPress

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του site σου και θεωρείται η πιο διαδεδομένη open source πλατφόρμα δημοσίευσης. Με το WordPress site σου μπορείς να ενημερώνεις, να δημοσιεύεις και να διαχειρίζεσαι όλο το περιεχόμενο που ανεβάζεις. Με τη δυναμική, καλαίσθητη και πρότυπη πλατφόρμα του WordPress θα έχεις πάντα την απαραίτητη χωρητικότητα μνήμης για το site σου, είτε αυτό είναι ένα απλό προσωπικό ημερολόγιο ή ένα υψηλού επιπέδου επαγγελματικό site. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη εκπαίδευση. Έχει εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια που θα σε καταπλήξουν και θα … τρελάνουν τις μηχανές αναζήτησης! Ακόμα κι αν είσαι developer, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα APIs ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σου. Το WordPress έχει μία τεράστια κοινότητα χρηστών που δημιουργούν περιεχόμενο, templates και plug-ins, έτσι ώστε πάντοτε να είσαι έτοιμος να βρεις αυτό το λειτουργικό look που ψάχνεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά  σχεδόν ένα στα δύο websites λειτουργούν κάτω από WordPress.

Wodpress statistics

 

Wordpress Statistics

WordPress Statistics

 Επίσημη πηγή: https://trends.builtwith.com/cms/WordPress

 

Τί είναι το WordCamp;

Το WordPress υποστηρίζεται παγκοσμίως από μία κοινότητα τεχνικών, προγραμματιστών, developers, σχεδιαστών αλλά και απλών χρηστών που δίνουν όλη μαζί τον καλύτερό τους εαυτό για την ανάπτυξη και εξέλιξη αυτής της πλατφόρμας, δημιουργώντας themes, add-on, modules, προσθέτουν νέες τεχνικές δυνατότητες κ.ο.κ.

Η κοινότητα αυτή πραγματοποιεί events σε όλο τον κόσμο με σκοπό την μετάδοση της γνώσης αλλά και την ενημέρωση για τις τρέχουσες αλλά και μελλοντικά κάθε φορά εξελίξεις. Τα events αυτά ονομάζονται WordCamp. Το easy.gr παρακολουθεί στενά όλη την εξέλιξη αυτού του τομέα έχοντας παρουσία σε  πολλά από αυτά τα events σε όλη την Ευρώπη. Φέτος βρεθήκαμε στην Ολλανδία και πραγματικά μείναμε ενθουσιασμένοι.

 

Easy.gr at Wordcamp Netherlands 2016

Easy.gr at Wordcamp Netherlands 2016

 

Το WordCamp στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά, φέτος, η ελληνική κοινότητα του WordPress, διοργανώνει το 1ο WordPress Camp στην Αθήνα στην Τεχνόπολη στις 19-20 Νοεβρίου 2016 με σκοπό να προσελκύσει όχι μόνο  tech friendly κοινό αλλά και τους αρχάριους χρήστες του WordPress, bloggers και επαγγελματίες που θέλουν να μάθους τα πάντα για την πλατφόρμα του WP.  Στο event  θα μπορείς να παρακολουθήσεις ομιλίες από εξειδικευμένους σχεδιαστές θεμάτων, επιχειρηματίες, προγραμματιστές, τεχνικούς ασφαλείας, web designers, bloggers, διαφημιστές ψηφιακών μέσων και πολλούς ακόμα.  Κάπου εκεί θα βρεις και εμάς. Στηρίζουμε το event και ως Gold Sponsors έχουμε τον δικό μας χώρο για να σε υποδεχτούμε. Ελα στο περίπτερό μας για να μιλήσεις μαζί μας, να μας γνωρίσεις και να ενημερωθείς για τα νέα μας προϊόντα, τις νέες μας υπηρεσίες και ό,τι άλλο σε ενδαφέρει για τεχνολογικά θέματα γύρω από το website σου, το web hosting σου αλλά και για την παγκόσμια σταθερή Τηλεφωνία και να μάθεις πώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να μιλάς παντού ποιοτικά και οικονομικά. Μάθε πώς μπορείς να εκτοξεύσεις πραγματικά την ιδέα σου με Domain, Hosting, Website & Τηλέφωνο κάτω από έναν πάροχο και κάτω από μία και ενιαία διαχείριση.

Μάθε τα πάντα για το event, για τους ομιλιτές, τον τρόπο προσέλευσης, την αγορά εισητηρίων κ.ο.κ. από τον επίσημο ιστοτόποτου WordCamp Athens 2016.

Easy.gr Gold Sponsor at Wordcamp athens 2016

Easy.gr Gold Sponsor at Wordcamp athens 2016

 

http://easy.gr