Icann Accredited Registrar

O 1ος επίσημος καταχωρητής στην Ελλάδα τώρα και με παγκόσμια διαπίστευση ICANN

To easy.gr αποτελεί πλέον την πρώτη και μόνη αμιγώς Ελληνική εταιρεία με την παγκόσμια πιστοποίηση της ICANN στον χώρο των Domain Names.

Τί είναι η ICANN.

Η ICANN σημαίνει Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. Σκοπός της είναι να συντονίζει το Σύστημα Ονομάτων Τομέα (DNS), τις διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), την κατανομή χώρου, τις νέες καταλήξεις (gTLD),  τις καταλήξεις που αφορούν στα κράτη (ccTLD) κ.ο.κ. Ουσιαστικά η ICANN είναι η ανώτατη αρχή που επιβλέπει τα συστήματα Διαδικτύου στον κόσμο. Ως ανώτατη αρχή, η ICANN απαιτεί ότι κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να γίνει καταχωρητής με άμεση πρόσβαση σε TLD που ορίζονται από την ICANN πρέπει πρώτα να λάβει την συγκεκριμένη διαπίστευση.

Τί απαιτεί η ICANN για την διαπίστευση.

Η διαπίστευση από την ICANN απαιτεί από εμάς, ως καταχωρητής, να πληρούμε πολλά προσόντα, όπως την ασφαλή πρόσβαση των χρηστών στην διαχείριση των domain τους (2FA), στιβαρές και επεκτάσιμες λειτουργίες, αξιόπιστα συστήματα διαχείρισης και λειτουργίας, ιδιόκτητους Servers, DNS και panel διαχείρισης, έμπειρο τεχνικό προσωπικό για να εξυπηρετεί  άμεσα και αποτελεσματικά όλο το 24ωρο, διαδικασίες backup σε καθημερινή βάση, οικονομική φερεγγυότητα, φορολογική αξιοπιστία, ασφαλιστική ενημερότητα και πολλά άλλα.
Η ICANN έλεγξε (και συνεχίζει να ελέγχει) την οικονομική μας σταθερότητα, απαιτώντας επαρκές κεφάλαιο κίνησης & λειτουργίας, κεφάλαιο αποζημιώσεων, υπέρογκες ασφαλιστικές καλύψεις κ.λ.π.
Τέλος υπάρχει μια σειρά από οδηγίες που πρέπει να ακολουθούμε αλλά και κυβερνητικές αποφάσεις στις οποίες πρέπει να συμμορφωνόμαστε προκειμένου να λάβουμε αλλά και να διατηρούμε κάθε χρόνο την συγκεκριμένη διαπίστευση.

Η απόκτηση της διαπίστευσης και η παραμονή μας σε αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία. Η ICANN εξακολουθεί να ελέγχει τακτικά όλους τους διαπιστευμένους καταχωρητές του για να βεβαιωθεί ότι όλοι λειτουργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες της.

Τί κάνω αν καταχωρητής στον οποίο έχω τα domain μου δεν έχει πιστοποίηση.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές μη διαπιστευμένες εταιρείες που δεν πληρούν καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις και παρόλα αυτά παρουσιάζονται ως καταχωρητές ή «χρησιμοποιούν» την άδεια κάποιου ομίλου χωρίς όμως να καλύπτονται οι ίδιες.

Εμείς στο easy.gr, με 30 χρόνια παρουσία στον χώρο της πληροφορικής και του Internet, καταφέραμε όχι μόνο να είμαστε ο 1ος καταχωρητής στην Ελλάδα με άδεια από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) αλλά να αποκτήσουμε και την παγκόσμια και ταυτόχρονα την τόσο αυστηρή διαπίστευση της ICANN,  για να προσφέρουμε ακόμα πιο εξαιρετικές υπηρεσίες με ασφάλεια κι αξιοπιστία σε όλους τους πελάτες μας.

Μπορείς τώρα να ξεκινήσεις κι εσύ την μεταφορά των domain σου σε εμάς για να είσαι σίγουρος από κάθε άποψη. Μόνο οι καταχωρητές που είναι διαπιστευμένοι από το ICANN θεωρούνται αυθεντικοί, ασφαλείς και αξιόπιστοι στον κλάδο των Domain Names.

Τί σημαίνει να κατοχυρώνεις τα domain σου από έναν διαπιστευμένο καταχωρητή της ICANN.

Η διαδικασία κατοχύρωσης, εκτός από άμεση, είναι και ασφαλής, καθώς πληρούμε ταυτόχρονα όλες τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει η ICANN (Εκδόσεις php, Operating system, SSL κ.ο.κ.).
Επίσης έχεις την σιγουριά πως θα έχεις ουσιαστική κάλυψη σε οτιδήποτε αντιμετωπίσεις με το domain σου (συμβουλές, νομικές κατευθύνσεις κλπ).

Απολαμβάνεις άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης από το έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο μας προσωπικό, με σεμινάρια από την ίδια την ICANN, και παίρνεις απαντήσεις άμεσα κι όλο το 24ωρο για κάθε θέμα που σχετίζεται με το domain σου.

Η απευθείας σύνδεση του easy.gr με όλα τα Μητρώα συνεπάγεται ευελιξία, μεγαλύτερη ταχύτητα στις συναλλαγές, πιο ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά ανεξάντλητες επιχειρηματικές προοπτικές για όλους εσάς που θέλετε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της μεταπώλησης.

https://easy.gr