Viva Wallet

To easy.gr καλωσορίζει το Viva Wallet!

Νέος τρόπος πληρωμής.
Στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη του easy.gr, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την σημαντική Ελληνική καινοτομία του πρώτου ηλεκτρονικού πορτοφολιού, Viva Wallet.

To easy.gr συνεργάζεται και υποστηρίζει πλέον και αυτό τον τρόπο πληρωμής. Ετσι, η εξόφληση όλων των υπηρεσιών και προϊόντων του easy.gr μπορεί να γίνει πια με το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι Viva Wallet.

Ο νέος αυτός τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος στο τελευταίο στάδιο του καλαθιού σου μαζί με όλους τους άλλους που μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να χρησιμοποιείς.

 

Τι είναι το Viva Wallet;
To Viva Wallet είναι το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Τα χρήματά σου φυλάσσονται με ασφάλεια.
Μπορείς να φορτίσεις το Viva Wallet σου με το ποσό που επιθυμείς και να πραγματοποιείς ηλεκτρονικές αγορές, πληρωμές λογαριασμών ή μεταφορά χρημάτων σε άλλους χρήστες ή και σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε όσες εταιρίες ή οργανισμούς υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο εξόσφλησης.

 

Πώς μπορείς να πληρώσεις με Viva Wallet;
Για να μπορείς να κάνεις συναλλαγές με Viva Wallet θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει ήδη το δικό σου πορρτοφόλι στην   Viva Wallet. Οπως στο Paypal ή Bitcoins έτσι και στο Viva Wallet, εφόσον έχεις χρήματα μέσα στο πορτοφόλι σου, μπορείς να αγοράσεις από το easy.gr όποια υπηρεσία θέλεις χωρίς κανέναν περιορισμό.
Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας επιλέγεις Viva Wallet και η αγορά σου…ολοκληρώθηκε!
Τόσο απλά, τόσο εύκολα.

 

Μάθε τα πάντα για το Viva Wallet, την χρήση του, τους τρόπους γεμίσματος κ.λ.π. από την επίσημη σελίδα Viva Wallet.