wordcamp2018-thessaloniki

Για 3η συνεχή χρονιά υποστηρίζουμε το WordCamp!

Ένα event που σίγουρα σε ενδιαφέρει!

Για 3η συνεχή χρονιά συμμετέχουμε ως Gold χορηγός ξανά στο WordCamp Thessaloniki 2018.  Το ραντεβού μας είναι στην Θεσσαλονίκη στις 15 & 16 Δεκεμβρίου. Σε περιμένουμε!

Τί είναι το WordPress

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του site σου και θεωρείται η πιο διαδεδομένη open source πλατφόρμα δημοσίευσης. Με το WordPress site σου μπορείς να ενημερώνεις, να δημοσιεύεις και να διαχειρίζεσαι όλο το περιεχόμενο που ανεβάζεις. Με τη δυναμική, καλαίσθητη και πρότυπη πλατφόρμα του WordPress θα έχεις πάντα την απαραίτητη χωρητικότητα μνήμης για το site σου, είτε αυτό είναι ένα απλό προσωπικό ημερολόγιο ή ένα υψηλού επιπέδου επαγγελματικό site. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη εκπαίδευση. Έχει εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια που θα σε καταπλήξουν και θα … τρελάνουν τις μηχανές αναζήτησης! Ακόμα κι αν είσαι developer, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα APIs ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σου. Το WordPress έχει μία τεράστια κοινότητα χρηστών που δημιουργούν περιεχόμενο, templates και plug-ins, έτσι ώστε πάντοτε να είσαι έτοιμος να βρεις αυτό το λειτουργικό look που ψάχνεις.

Τί είναι το WordCamp

Περίπου το 40% των sites που διαβάζεις καθημερινά, είναι φτιαγμένο με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Μία πλατφόρμα, της οποίας η χρήση αυξάνεται διαρκώς, ειδικά στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το WordCamp Athens, ένα συνέδριο που αφορά στο WordPress, αλλά όχι αποκλειστικά σε αυτό.

Στα WordCamps μπορείς να ενημερωθείς για:  Startups, E-Commerce, Βlogging, και δεκάδες άλλες  θεματολογίες που σίγουρα καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

WordCamps, σε παγκόσμια βάση, υποστηρίζονται από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ιδρύμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress, κάτι που σημαίνει πως το συνέδριο είναι εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το Foundation.

Ποιους αφορά το WordCamp

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες γνώσεις, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε χρήστη του internet που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress, χωρίς κανέναν περιορισμό: Web Developers, Web Designers, Βloggers, Δημοσιογράφοι, Content Editors, Web Editors, Social Media Managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

 

Μάθε τα πάντα για το event, για τους ομιλιτές, τον τρόπο προσέλευσης, την αγορά εισητηρίων κ.ο.κ. από τον επίσημο ιστοτόπο του WordCamp Thessaloniki 2018.

 

Easy.gr Gold Sponsor at Wordcamp thessaloniki 2018

Easy.gr Gold Sponsor at Wordcamp thessaloniki 2018

 

https://easy.gr