imetrix-europlanet

καλωσορίζουμε τη νέα μας συνεργασία με την i-metrix

Η Europlanet ξεκινά μία νέα στρατηγική συνεργασία με την i-Metrix για να προσφέρει στην Ελληνική αγορά τα κορυφαία προϊόντα κυβερνοασφάλειας και διαφύλαξης δεδομένων της Acronis για αδιάληπτη λειτουργία των υπηρεσιών web hosting.

c75827ca07c145300d156ea39482c47f

Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μέσω της οποίας οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να προσφέρουν όλες τις λύσεις προστασίας στον κυβερνοχώρο που απαιτούν οι σημερινοί πελάτες Acronis Cyber Cloud platform

 

Ποια είναι η i-metrix
Η i-metrix με 23 χρόνια παρουσία στην Ελληνική και Διεθνή αγορά δραστηριοποιείται από το 1999 στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων και επιχειρησιακής συνέχειας με περισσότερα από 450 έργα πληροφορικής σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Είναι επί σειρά ετών εποπτευόμενη από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, την Τράπεζα της Ελλάδος, το GR CERT και πολλούς άλλους ελεγκτικούς φορείς ενώ έχει βραβευθεί με το ασημένιο βραβείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στα South East Europe Customer Experience Awards.

Η i-metrix προσφέρει λύσεις περιφερειακής ασφαλείας, επιχειρησιακής συνέχειας και ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

 

 

Europlanet είναι μια σύγχρονη ολοκληρωμένη εταιρεία που εκτείνεται σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών εφαρμογών και παρέχει προηγμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για Web/Data Hosting, Web Development, Domain Name Registration και VoIP Telephony με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές πλατφόρμες και εργαλεία που κάνουν το internet και την επαγγελματική του αξιοποίηση πιο εύκολη από ποτέ.

Η χρήση επώνυμων ιδιόκτητων Server, οι συνεργασίες με τα πιο αξιόπιστα DataCenter σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και η συνεχής εκπαίδευση του μόνιμου προσωπικού είναι στρατηγικές επιλογές που οδηγούν σε μια σταθερή και ανοδική πορεία για περισσότερα από 29 χρόνια στην Ελληνική αγορά.

Η ενσωμάτωση των προηγμένων υπηρεσιών της Acronis και η αξιοποίησης της πολύχρονης εμπειρίας της i-metrix οδηγούν τον τομέα του Web Hosting και της νέας μορφής του δικτυακών αναγκών σε μια νέα διάσταση.

Εμπειρία και αξιοπιστία είναι τα 2 συστατικά για αδιάληπτη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Internet και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε αυτές τις βασικές αρχές για περισσότερα από 29 χρόνια.

Το 2022 και η νέα τάξη πραγμάτων έρχονται γεμάτα νέες ανάγκες και νέες απαιτήσεις που μας ωθούν όλους μας σε νέα αναδιοργάνωση, νέους αυτοματισμούς, προηγμένες υποδομές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αλλά με ….προσιτές τιμές.

Εμείς στην Europlanet, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε αδιάκοπα και είμαστε δίπλα σου ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις για να σου προσφέρουμε οτιδήποτε νέο προκύπτει.

Η δύναμη της συνεργασίας Europlanet & i-metrix θα αποτελέσει τον μοχλό της δικής σου ανάπτυξης.

Μπορείς να βρεις όλες τις υπηρεσίες μέσα στο https://easy.gr