Cybermonday 2018

Cyber Monday με -50% σε ΟΛΑ!

It’s  Cyber Monday !

Την αγάπησες, μας την ζήτησες, την επαναλαμβάνουμε!

Το ξέρεις πια ότι η «Cyber Monday» είναι η πρώτη Δευτέρα μετά την  Black Friday που έχει καθιερωθεί ως η ημέρα των προσφορών αποκλειστικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τις online υπηρεσίες.
Το ξέρεις ότι την ημέρα αυτή μπορείς να βρεις προσφορές στα ηλεκτρονικά καταστήματα προϊόντων και υπηρεσιών στο Internet που δεν υπάρχουν πουθενά σε κανένα φυσικό κατάστημα.

Για πρώτη φορά το easy.gr σου πρόσφερε  στην μισή τιμή (έκπτωση -50%) όλες τις υπηρεσίες Domain, HostingWebsite

Επειδή είσαι …ψαγμένος πια,   ξέρεις ότι μόνο στο easy.gr και αυτή τη φορά θα τα βρεις όλα κάτω του κόστους  με πραγματική έκπτωση 50% !!!

Με το κουπόνι «cyber2018» μπορείς να κατοχυρώσεις domain .gr ΜΟΝΟ με 4,5 Ευρώ/έτος, να φιλοξενήσεις τα email σου και την σελίδα σου σε αυτόνομο σύστημα VPS μόνο με 5.5 Ευρώ/μήνα, να αποκτήσεις το καλύτερο  WordPress Managed Hosting με ΔΩΡΕΑΝ 160+ έτοιμα προσχέδια μόνο  με 5 Ευρώ/μήνα και πολλά άλλα. Μην αργείς.Μπες τώρα και κάνε τις αγορές σου.

Και αυτή η  Cybermonday θα σου μείνει..αξέχαστη!

 

Σημ: η προσφορά ισχύει μόνο για νέες αγορές κι όχι για ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις υπάρχουσων υπηρεσιών. Στις αναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.