whd.global2015

WHD.global 2015. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

whd.global2015

Μόλις γυρίσαμε από το WHD.global 2015!

Γι α άλλη μια χρονιά, όλος ο κόσμος του Internet συναντήθηκε για να παρουσιάσει τις νέες του ιδέες, να αποκαλύψει τα σχέδια του, να προσελκύσει νέους πελάτες και να κάνει νέους συνεργάτες.

Με την πιο ανατρεπτική αλλαγή που για πρώτη φορά έγινε κατά την διάρκεια μια έκθεσης, η Parallels βλέπουμε να μεταμορφώνεται στον θεό Odin μέσα σε μία νύχτα.

Μια αλλαγή που θα επηρεάσει όλη την παγκόσμια αγορά αφού πλέον αρχίζει να παρέχει περισσότερες λύσεις  από ένα απλό  … «Plesk Controlpanel».

Με την αγορά των gTLDs να βρίσκεται σε μία περίεργη καμπή, τα κουστομπολιά στα πηγαδάκια ανέφεραν την γέννηση ακόμα περισσότερων gTLDs με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή τους και την μεγαλύτερη εξειδίκευσή τους ώστε να καλύψουν περισσότερες κατηγορίες επαγγελμάτων.

Νέες υπηρεσίες Antispam,  περισσότερη ασφάλεια, καλύτερη ποιότητα ήταν μερικά από τα μηνύματα που λάβαμε μαζί με  τα δεκάδες έξυπνα και  λειτουργικά gadgets που έδινε η κάθε εταιρία προκειμένου να προσελκύσει τους επισκέπτες.

Μια τόσο χαρούμενη ατμόσφαιρα, μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποπνέει σε αντίθεση με την στασιμότητα που παρατηρείται στο  Ελληνικό Internet.

Ολοι εμείς στο easy.gr δεν θα σταθούμε μόνο στην ανάλυση των gadgets αλλά θα μετουσιώσουμε την χαρά μας αυτή σε δημιουργικές συνεργασίας με σκοπό να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ποιοτικές και χρήσιμες υπηρεσίες, που θα μπορεί ο καθένας από εσάς εύκολα  να αποκτήσει αλλά και ακόμα πιο εύκολα να διαχειριστεί μέσα από το μοναδικό Contolpanel του easy.gr