Πολλοί κανονισμοί...Μπερδεύτηκες;
Σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη

Έλεγχος εγκυρότητας

To Easy.gr και η Εuroplanet, ο πρώτος καταχωρητής στην Ελλάδα, σου προσφέρουν τη μοναδική υπηρεσία ελέγχου εγκυρότητας του domain σου.

Κάθε δήλωση καταχώρησης για domain name με κατάληξη .gr υπόκειται στους κανονισμούς της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.). Αν κάποια κατοχύρωση domain δεν είναι σύμφωνη με τον κανονισμό ενδέχεται μετά από καταγγελία να διαγραφεί από το μητρώο .gr και να είναι ελεύθερο ξανά προς κατοχύρωση από τον οποιοδήποτε παρόλο που είχε αρχικώς πληρωθεί και είχε κατοχυρωθεί σε εσένα.

Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία "Ελέγχου εγκυρότητας", ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της Europlanet θα ελέγξει αυθημερόν την κατοχύρωσή σου και σε περίπτωση που δεν είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς της Ε.Ε.Τ.Τ., εντός 2 ημερών θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail μαζί σου ώστε να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα στοιχεία της αίτησής σου και να αποφύγεις το ενδεχόμενο διαγραφής του domain που έχεις κατοχυρώσει.

Το κόστος της υπηρεσίας είναι μόνο € 2 + ΦΠΑ για κάθε ένα domain name.

Ακόμα και αν δεν επιλέξεις αυτή την υπηρεσία, το domain θα μπορείς να το χρησιμοποιείς αμέσως μετά την εκχώρησή του διότι το σύστημά μας είναι πάντα online με το Mητρώο .GR και η κατοχύρωση των domain names είναι άμεση!

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

tipos