Πολλοί κανονισμοί...Μπερδεύτηκες;
Σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη

Έλεγχος εγκυρότητας

To Easy.gr και η Εuroplanet, ο πρώτος καταχωρητής στην Ελλάδα, σου προσφέρουν τη μοναδική υπηρεσία ελέγχου εγκυρότητας του domain σου.

Κάθε δήλωση καταχώρησης για domain name με κατάληξη .gr υπόκειται στους κανονισμούς της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.). Αν κάποια κατοχύρωση domain δεν είναι σύμφωνη με τον κανονισμό ενδέχεται μετά από καταγγελία να διαγραφεί από το μητρώο .gr και να είναι ελεύθερο ξανά προς κατοχύρωση από τον οποιοδήποτε παρόλο που είχε αρχικώς πληρωθεί και είχε κατοχυρωθεί σε εσένα.

Εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία "Ελέγχου εγκυρότητας", ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της Europlanet θα ελέγξει αυθημερόν την κατοχύρωσή σου και σε περίπτωση που δεν είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς της Ε.Ε.Τ.Τ., εντός 2 ημερών θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail μαζί σου ώστε να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα στοιχεία της αίτησής σου και να αποφύγεις το ενδεχόμενο διαγραφής του domain που έχεις κατοχυρώσει.

Το κόστος της υπηρεσίας είναι μόνο € 2 + ΦΠΑ για κάθε ένα domain name.

Ακόμα και αν δεν επιλέξεις αυτή την υπηρεσία, το domain θα μπορείς να το χρησιμοποιείς αμέσως μετά την εκχώρησή του διότι το σύστημά μας είναι πάντα online με το Mητρώο .GR και η κατοχύρωση των domain names είναι άμεση!

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos