10 Credits κουπόνι Fotolia

Εμπλούτισε το site σου με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

 • Επαγγελματικό ύφος

 • Μοντέρνα εμφάνιση

 • Τεράστια ποικιλία

Δώσε άλλον «αέρα» στο site σου

Χρησιμοποίησε τον σύνδεσμο που θα βρεις μέσα στην καρτέλα σου στο myeasy στην επιλογή "Κουπόνια" και μπες στον όμορφο κόσμο της μεγαλύτερης φωτοθήκης υψηλής ανάλυσης Fotolia. Με το τρόπο αυτό μπορείς θα λάβεις έκπτωση 20% για την πρώτη σου αγορά.

H Fotolia είναι μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες φωτογραφιών στον κόσμο με πάνω από 29 εκ. ποιοτικές φωτογραφίες. Εκεί θα μπορέσεις να βρεις royalty free φωτογραφίες και βίντεο που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις στο website ή στις παρουσιάσεις σου ή στα έντυπά σου!

Πώς θα το αποκτήσω

Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σας στο Easy.gr, θα βρεις την προσφορά Fotolia μέσα στο Controlpanel σας στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου -> Διαχείριση -> Κουπόνια".

Για να κάνεις χρήση της προσφοράς:

 • Κάνε login στο λογαριασμό σου στο easy.gr.
 • Επίλεξε "Ρυθμίσεις" -> "Κουπόνια Προσφορών".
 • Επίλεξε το "Fotolia Photos" για να μεταφερθείς στη σχετική σελίδα. Συμπλήρωσε εκεί τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και τον κωδικό που επιθυμείς και πάτα "Continue". Αφού γίνεις μέλος του Fotolia, μπορείς να περιηγηθείς και να αναζητήσεις τις εικόνες που σε ενδιαφέρουν. Κατά την αγορά τους θα ενημερωθείς για την έκπτωση που θα έχεις.
 • Τι είναι το Fotolia;

  Η πρώτη στον κόσμο online πλατφόρμα αγοράς royalty free εικόνων και videos.

  Πάνω από 18 εκατομμύρια εικόνες, γραφικά τύπου vector, illustrations και videos υψηλής ανάλυσης.

  Πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες.

  Επαγγελματικές φωτογραφίες και designs που ανανεώνονται καθημερινά.

 • Σε τι θα με βοηθήσει;

  Μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις! Αξιοποίησε τη μεγάλη ποικιλία και τα υψηλά standards των φωτογραφιών, γραφικών και videos του Fotolia για να εμπλουτίσεις το website σου, να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά το μήνυμά σου στο κοινό σου και να τραβήξεις το ενδιαφέρον των πελατών σου.

  Εμπλούτισε και δώσε επαγγελματικό προφίλ στο website σου.

  Προσέλκυσε το ενδιαφέρον και μετάδωσε το μήνυμά σου.

  Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες σε παρουσιάσεις, διαφήμιση και οποιοδήποτε άλλο project σου!

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos