Διαφήμιση στη Google αξίας 75€

Θέλεις να βρίσκουν οι πελάτες σου πιο εύκολα το site σου;
Τώρα με τα google adwords είναι εύκολο!!

 • Διαφημίζεσαι χωρίς ρίσκο

 • Μπορείς να καθορίσεις το πότε θα σταματήσει η διαφημιστική σου καμπάνια

 • Είναι εύκολο κι απλό. Χρειάζεσαι μόνο μερικά λεπτά για να δημιουργήσεις την καμπάνια σου

 • Έχεις τον πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σου

 • Πληρώνεις μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Google Adwords. Κουπόνι  75€

To Easy.gr σε άμεση συνεργασία με την Google σου παρέχει τη μοναδική δυνατότητα να αυξήσεις την επισκεψιμότητα του site σου άμεσα και απλά με τη βοήθεια του Google AdWords.

Ετσι, μπορείς να ενεργοποιήσεις το μοναδικό κουπόνι αξίας 75€ που θα στείλει η ίδια μετά από συγκεκριμένη διαδικασία , ώστε να διαφημίσεις το website σου στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης! To κουπόνι ισχύει για τον πρώτο μήνα διαφήμισης και σου επιστρέφει την αξία που έχεις πληρώσει μέχρι του ποσού των 75€

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατοχυρώσεις το domain σου μέσω του Easy.gr ή να αγοράσεις οποιαδήποτε χρεώσιμη υπηρεσία από το Easy.gr και να αποκτήσεις την δυνατότητας χρήσης του Google Coupon.

Γιατί να επιλέξεις Google Adwords:

Διαφημίζεσαι χωρίς ρίσκο

Μπορείς να καθορίσεις το πότε θα σταματήσει η διαφημιστική καμπάνια

Είναι εύκολο και απλό. Χρειάζεσαι μόνο μερικά λεπτά για να δημιουργήσεις την καμπάνια σου

Έχεις τον πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σου

Πληρώνεις μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμιση

Πώς θα το εξαργυρώσεις:

Δεν έχεις παρά να μεταβείς στον επίσημο ιστοτόπο του http://adwords.google.gr και να δημιουργήσεις τη διαφημιστική σου καμπάνια στο AdWords. το κουπόνι μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε καινούργιο λογαριασμό.  (δες οδηγίες βήμα προς βήμα).
Το κουπόνι είναι προσωπικό και εκδίδεται στα στοιχεία σου. Για να εκδοθεί θα πρέπει να μας δηλώσεις στο support@easy.gr τον λογαριασμό που δημιούργησες στο Adwords, να σου στείλουμε την αίτηση σύνδεσης του λογαριασμού αυτού με την εταιρία μας και αμέσως μετά τη αποδοχή του αιτήματος εκδίδεται αυτόματα το κουπόνι, το οποίο με την σειρά του τοποθετείται στον λογαριασμό σου.
Μπορείς να δεις και τα online παραδείγματα για την χρήση του και τον τρόπο διαφήμισης με έναν AdWords λογαριασμό.

 • 1

  Δημιουργία καμπάνιας στο AdWords

 • 2

  Ενεργοποίηση του κουπονιού σου

 • 3

  Τέλος

Πού θα βρεις το κουπόνι σου.

Αφού συνδεθείς στο Controlpanel και μπείς στην καρτέλα σου, θα βρείς το κουπόνι σου στην σχερική επιλογή "Κουπόνια".

To κουπόνι σου έχει ημερομηνία λήξης.

Σημείωση: Τα κουπόνια χρησιμοποιούνται μόνο σε καινούριους AdWords λογαριασμούς με διεύθυνση χρέωσης στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να προσθέσεις το κουπόνι σου στον AdWords λογαριασμό σου το πολύ μέσα σε 14 ημέρες από τη δημιουργία του λογαριασμού. Το ποσό του κουπονιού θα πιστωθεί αυτόματα στον AdWords λογαριασμό σου, αφού εισάγεις τις προτιμήσεις χρέωσής σου και τον κωδικό του κουπονιού. Θα χρεωθείς για διαφημιστικές δαπάνες που υπερβαίνουν το ποσό της προσφοράς και είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πληρωμή οποιωνδήποτε φόρων. Εάν δεν επιθυμείς να χρεωθείς διαφημιστικές δαπάνες πέρα από το ποσό της προσφοράς, τότε θα πρέπει να παρακολουθείς το λογαριασμό σου και να παύσεις την καμπάνια σου πριν ή μόλις εξαντληθεί αυτό το ποσό. Το κουπόνι προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμο και δεν μπορεί να πωληθεί ή να ανταλλαχθεί. Για να δεις τους πλήρεις Όρους και τις Προϋποθέσεις της πιστωτικής προσφοράς καθώς και τις τελευταίες ενημερωμένες αλλαγές στην πολιτική και το κόστος, μπορείς να επισκεφτείς την Google στις διευθύνσεις :

https://support.google.com/google-ads/answer/2393021?hl=el

https://support.google.com/adwords/express/?hl=el#topic=1719919

https://support.google.com/adwords/?hl=el#topic=3119071 http://www.google.gr/intl/el/adwords/coupons/terms.html

Τι είναι το κουπόνι;

Ως πελάτης του easy.gr,  έχοντας αγοράσει οποιαδήποτε υπηρεσία αποκτάς αυτόματα το κουπόνι των 75€. Για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο easy.gr και να ακολουθήσεις τις οδηγίες απόκτησής του. Στην συνέχεια το χρησιμοποιείς στον λογαριασμός σου στην Google αφού πληρώσεις 25€ σύμφωνα με την πολιτική και τους όρους της Google.

Για περισσότερη βοήθεια δες τα online tutorials

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos