Κουπόνι ανταπόδοσης B2B

Μοναδικό κουπόνι domainsB2B!

  • 5% έκπτωση σε κάθε αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας

  • 5% ταυτόχρονα άμεση επιστροφή χρημάτων για όλες τις
    παραγγελίες στις oποίες θα χρησιμοποιηθεί.

Όποιος έχει easy…κερδίζει! Σε κάθε συναλλαγή!

Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το Easy.gr παρουσιάζει το μοναδικό εκπτωτικό κουπόνι DomainsB2B, το οποίο παρέχει 5% έκπτωση σε κάθε αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας και 5% ταυτόχρονη άμεση επιστροφή χρημάτων για όλες τις παραγγελίες στις oποίες θα χρησιμοποιηθεί.

Πώς θα το αποκτήσεις:

Κάθε πελάτης του easy.gr, εφόσον έχει πληρώσει έστω και μία παραγγελία οποιασδήποτε υπηρεσίας κι οποιουδήποτε κόστους, αυτόματα αποκτά το κουπόνι domainsB2B. Κάθε κουπόνι είναι μοναδικό και σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με μία καρτέλα.

Χρησιμοποίησέ το… εύκολα και απλά!

Στο Controlpanel του Easy.gr, εφόσον συνδεθείς με τα στοιχεία σου, θα βρεις το κουπόνι domainsB2B. Το κουπόνι αυτό μπορείς να το στείλεις σε οποιονδήποτε φίλο και γνωστό σου με πολύ απλό και εύκολο τρόπο. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παραληπτών που θέλεις να το στείλεις.

Πώς κερδίζει ο παραλήπτης του κουπονιού 5% έκπτωση:

Kατά την διαδικασία της παραγγελίας ο κάθε χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το κουπόνι που έχει παραλάβει από εσένα και αυτόματα το σύστημα θα του προσφέρει έκπτωση 5% στο σύνολο της παραγγελίας του. Η έκπτωση υπολογίζεται σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Easy.gr συμπεριλαμβανομένων των καταχωρήσεων νέων Domain Names ή των ανανεώσεων υπαρχόντων, το Web Hosting, Sitebuilder, DomainAlert κλπ.

Κέρδισε 5% κάθε φορά που χρησιμοποιείται το κουπόνι σου!

Κάθε φορά που ο παραλήπτης του κουπονιού το χρησιμοποιεί στην παραγγελία του, η καρτέλα στην οποία ανήκει το μοναδικό αυτό κουπόνι εμπλουτίζεται αυτόματα με 5% κέρδος επί της εκάστοτε καθαρής αξίας της παραγγελίας του χρήστη. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Αυτό συνεπάγεται πως όσο περισσότεροι φίλοι σου αγοράζουν υπηρεσίες από το easy.gr τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις εσύ, με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Πού βλέπω τα χρήματα που έχω κερδίσει από τις αγορές των φίλων σας;

Τα χρήματα που κερδίζεις από τις αγορές του κουπονιού domainsB2B τοποθετούνται ως Credits στην κατηγορία "Κερδισμένα Credits" . Κάθε 1 Euro μεταφράζεται ως 1 Credit.

Πώς χρησιμοποιείς τα χρήματα που έχεις κερδίσει:

Τα κερδισμένα Credits μπορείς να τα εξαργυρώσεις κατοχυρώνοντας νέα Domains, ανανεώνοντας κάποια υπάρχοντα ή αγοράζοντας οποιαδήποτε άλλη χρεώσιμη υπηρεσία του Easy.gr, όπως πχ Web hosting, Site Builder, Cloud VPS κλπ.

Σημείωση: Το κουπόνι B2B δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα συνδυαστικά με άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή άλλο κουπόνι

Συνδέσου στην καρτέλα σου στο easy.gr και αναζήτησε το κουπόνι B2B

Στείλε το κουπόνι στους φίλους σου για να έχουν 5% έκπτωση σε κάθε παραγγελία τους

Κέρδισε 5% άμεση επιστροφή χρημάτων από τις αγορές τους στο Easy.gr

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο Easy.gr, κάνε την εγγραφή σου εντελώς Δωρεάν Τώρα!

Δωρεάν εγγραφή

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

tipos