Κουπόνι ανταπόδοσης B2B

Μοναδικό κουπόνι domainsB2B!

  • 5% έκπτωση σε κάθε αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας

  • 5% ταυτόχρονα άμεση επιστροφή χρημάτων για όλες τις
    παραγγελίες στις oποίες θα χρησιμοποιηθεί.

Όποιος έχει easy…κερδίζει! Σε κάθε συναλλαγή!

Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το Easy.gr παρουσιάζει το μοναδικό εκπτωτικό κουπόνι DomainsB2B, το οποίο παρέχει 5% έκπτωση σε κάθε αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας και 5% ταυτόχρονη άμεση επιστροφή χρημάτων για όλες τις παραγγελίες στις oποίες θα χρησιμοποιηθεί.

Πώς θα το αποκτήσεις:

Κάθε πελάτης του easy.gr, εφόσον έχει πληρώσει έστω και μία παραγγελία οποιασδήποτε υπηρεσίας κι οποιουδήποτε κόστους, αυτόματα αποκτά το κουπόνι domainsB2B. Κάθε κουπόνι είναι μοναδικό και σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με μία καρτέλα.

Χρησιμοποίησέ το… εύκολα και απλά!

Στο Controlpanel του Easy.gr, εφόσον συνδεθείς με τα στοιχεία σου, θα βρεις το κουπόνι domainsB2B. Το κουπόνι αυτό μπορείς να το στείλεις σε οποιονδήποτε φίλο και γνωστό σου με πολύ απλό και εύκολο τρόπο. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παραληπτών που θέλεις να το στείλεις.

Πώς κερδίζει ο παραλήπτης του κουπονιού 5% έκπτωση:

Kατά την διαδικασία της παραγγελίας ο κάθε χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το κουπόνι που έχει παραλάβει από εσένα και αυτόματα το σύστημα θα του προσφέρει έκπτωση 5% στο σύνολο της παραγγελίας του. Η έκπτωση υπολογίζεται σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Easy.gr συμπεριλαμβανομένων των καταχωρήσεων νέων Domain Names ή των ανανεώσεων υπαρχόντων, το Web Hosting, Sitebuilder, DomainAlert κλπ.

Κέρδισε 5% κάθε φορά που χρησιμοποιείται το κουπόνι σου!

Κάθε φορά που ο παραλήπτης του κουπονιού το χρησιμοποιεί στην παραγγελία του, η καρτέλα στην οποία ανήκει το μοναδικό αυτό κουπόνι εμπλουτίζεται αυτόματα με 5% κέρδος επί της εκάστοτε καθαρής αξίας της παραγγελίας του χρήστη. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Αυτό συνεπάγεται πως όσο περισσότεροι φίλοι σου αγοράζουν υπηρεσίες από το easy.gr τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις εσύ, με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Πού βλέπω τα χρήματα που έχω κερδίσει από τις αγορές των φίλων σας;

Τα χρήματα που κερδίζεις από τις αγορές του κουπονιού domainsB2B τοποθετούνται ως Credits στην κατηγορία "Κερδισμένα Credits" . Κάθε 1 Euro μεταφράζεται ως 1 Credit.

Πώς χρησιμοποιείς τα χρήματα που έχεις κερδίσει:

Τα κερδισμένα Credits μπορείς να τα εξαργυρώσεις κατοχυρώνοντας νέα Domains, ανανεώνοντας κάποια υπάρχοντα ή αγοράζοντας οποιαδήποτε άλλη χρεώσιμη υπηρεσία του Easy.gr, όπως πχ Web hosting, Site Builder, Cloud VPS κλπ.

Σημείωση: Το κουπόνι B2B δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα συνδυαστικά με άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή άλλο κουπόνι

Συνδέσου στην καρτέλα σου στο easy.gr και αναζήτησε το κουπόνι B2B

Στείλε το κουπόνι στους φίλους σου για να έχουν 5% έκπτωση σε κάθε παραγγελία τους

Κέρδισε 5% άμεση επιστροφή χρημάτων από τις αγορές τους στο Easy.gr

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο Easy.gr, κάνε την εγγραφή σου εντελώς Δωρεάν Τώρα!

Δωρεάν εγγραφή

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos