Έχεις απορίες; Χρειάζεσαι βοήθεια; Είμαστε εδώ.

Για εμάς η εξυπηρέτηση πρέπει να έχει… Platinum προδιαγραφές!

Είμαστε δίπλα σου συνέχεια

Από το 1996, με συνέπεια και δυναμισμό, η εταιρία μας αναδεικνύεται, μέσα από την καθημερινή επαφή με τους πελάτες και συνεργάτες, ως μία από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών internet στο παγκόσμιο επαγγελματικό στερέωμα. Με μόνιμο και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό είμαστε κοντά σου για να σου δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να υλοποιήσουμε την κάθε σου απαίτηση

Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη…24/7

Μία ομάδα μόνιμου τεχνικού προσωπικού, που εκπαιδεύεται συνεχώς σε όλα τα νέα controlpanel και τις νέες υπηρεσίες που κάνουν την εμφάνισή τους στο Internet,  είναι κοντά σου όλο το 24ωρο έτοιμη να σε εξυπηρετήσει σε κάθε σου ανάγκη. Με ώρες λειτουργίας 9:00πμ - 05:00μμ, το τηλεφωνικό μας κέντρο και τα online chat συστήματα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή. Ταυτόχρονα, τα web συστήματα διαχείρισης Email Support παραμένουν σε λειτουργία όλο το 24ωρο για να δέχονται κάθε στιγμή τα αιτήματα, τα οποία εξυπηρετούνται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, σύμφωνα πάντα με τον βαθμό σοβαρότητάς τους.

Ευελιξία και υποστήριξη… κάθε στιγμή, σε ό,τι και αν συμβεί!

Αυτοματοποιημένα συστήματα Monitoring (για όλους τους Servers)  ειδοποιούν την ομάδα υποστήριξης του easy.gr  ακόμα και με SMS για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή τεχνικό πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί.
Σύγχρονα συστήματα backup για 100% διασφαλίζουν τα δεδομένων σου για άμεση αποκατάσταση όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.
Ηλεκτρονικό Manual για πρόσβαση online, γνωσιολογική βάση για να λύσεις όλες τις απορίες σου, Support Ticketing σύστημα, Blog για τεχνικά θέματα και ενημέρωση είναι στην διάθεσή σου κάθε στιγμή ενώ  η αποκλειστική υπηρεσία του SOS TICKETS σε δίνει την πιο άμεση υποστήριξη από θα μπορούσες να είχες ποτέ.
Έλα να γνωριστούμε!

Τελευταία ανάρτηση στο blog

Υποστηρίζουμε θερμά το WordPress κι είμαστε Gold Sponsor στο 2o WordCamp Athens!

Ένα event που δεν θα περάσει απαρατήρητο! Μετά το πρώτο επιτυχημένο event για το WordPress που έγινε πέρυσι στην Τεχνόπολη στο  Γκάζι, οι διοργανωτές μας ξαναδίνουν την ευκαιρία για 2η χρονιά να συμμετάσχουμε ως Gold χορηγοί ξανά στο 2ο WordCamp Athens 2017 αυτή τη φορά στο Μέγαρο Μουσικής. Τί είναι το WordPress Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του site σου και θεωρείται η πιο διαδεδομένη open source πλατφόρμα δη...
Υποστηρίζουμε θερμά το WordPress κι είμαστε Gold Sponsor στο 2o  WordCamp Athens!

Eίμαστε μια μεγάλη παρέα!

Τελευταία τιτιβίσματα.

Eπικοινωνήστε μαζί μας.

Όνοματεπώνυμο/Επωνυμία:
Email:
Σημειώσεις:

Ευχαριστούμε το μήνυμά σας.

Συνεργάτες
tipos