Έχεις απορίες; Χρειάζεσαι βοήθεια; Είμαστε εδώ.

Για εμάς η εξυπηρέτηση πρέπει να έχει… Platinum προδιαγραφές!

Είμαστε δίπλα σου συνέχεια

Από το 1996, με συνέπεια και δυναμισμό, η εταιρία μας αναδεικνύεται, μέσα από την καθημερινή επαφή με τους πελάτες και συνεργάτες, ως μία από τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών internet στο παγκόσμιο επαγγελματικό στερέωμα. Με μόνιμο και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό είμαστε κοντά σου για να σου δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να υλοποιήσουμε την κάθε σου απαίτηση

Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη…24/7

Μία ομάδα μόνιμου τεχνικού προσωπικού, που εκπαιδεύεται συνεχώς σε όλα τα νέα controlpanel και τις νέες υπηρεσίες που κάνουν την εμφάνισή τους στο Internet,  είναι κοντά σου όλο το 24ωρο έτοιμη να σε εξυπηρετήσει σε κάθε σου ανάγκη. Με ώρες λειτουργίας 9:00πμ - 05:00μμ, το τηλεφωνικό μας κέντρο και τα online chat συστήματα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή. Ταυτόχρονα, τα web συστήματα διαχείρισης Email Support παραμένουν σε λειτουργία όλο το 24ωρο για να δέχονται κάθε στιγμή τα αιτήματα, τα οποία εξυπηρετούνται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, σύμφωνα πάντα με τον βαθμό σοβαρότητάς τους.

Ευελιξία και υποστήριξη… κάθε στιγμή, σε ό,τι και αν συμβεί!

Αυτοματοποιημένα συστήματα Monitoring (για όλους τους Servers)  ειδοποιούν την ομάδα υποστήριξης του easy.gr  ακόμα και με SMS για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή τεχνικό πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί.
Σύγχρονα συστήματα backup για 100% διασφαλίζουν τα δεδομένων σου για άμεση αποκατάσταση όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.
Ηλεκτρονικό Manual για πρόσβαση online, γνωσιολογική βάση για να λύσεις όλες τις απορίες σου, Support Ticketing σύστημα, Blog για τεχνικά θέματα και ενημέρωση είναι στην διάθεσή σου κάθε στιγμή ενώ  η αποκλειστική υπηρεσία του SOS TICKETS σε δίνει την πιο άμεση υποστήριξη από θα μπορούσες να είχες ποτέ.
Έλα να γνωριστούμε!

Τελευταία ανάρτηση στο blog

Διαφημιστικές καμπάνιες με SMS

Νέα υπηρεσία μαζικής αποστολής SMS! Η αποστολή SMS είναι πλέον παγκοσμίως ο πιο άμεσος τρόπος  επικοινωνίας κα προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών. Με στοχευμένες καμπάνιες SMS μπορείς να απογειώσεις τις πωλήσεις σου ενώ με την  αυτοματοποιημένη προγραμματισμένη επανάληψη της αποστολής των ενημερωτικών μηνυμάτων σου μπορείς να αναπτύξεις ένα έξυπνο μοντέλο επικοινωνίας με τους πελάτες σου. Η αποστολή μαζικών ή προσωποποιημένων SMS μέσα από myeasy δεν απαιτεί...
Διαφημιστικές καμπάνιες με SMS

Eίμαστε μια μεγάλη παρέα!

Τελευταία τιτιβίσματα.

Eπικοινωνήστε μαζί μας.

Όνοματεπώνυμο/Επωνυμία:
Email:
Σημειώσεις:

Ευχαριστούμε το μήνυμά σας.

Συνεργάτες
tipos