Προ-Κατοχύρωση Domain

Γράψε το domain που αναζητάς και θα στο κατοχυρώσουμε με την διαδικασία backorder.

Προ-Κατοχύρωση

Τί είναι η υπηρεσία Backorder; 

Με την υπηρεσία Backorder μπορείς να αποκτήσεις ένα Domain .GR ή .ΕΛ που έχει λήξει και το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία «καραντίνας» για 15 ημέρες από την ημερομηνία λήξης του. Με το πέρας αυτής της περιόδου «χάριτος» των 15 ημερών, το Domain απελευθερώνεται και είναι διαθέσιμο για νέα καταχώρηση.
Ο ακριβής χρόνος απελευθέρωσης ενός Domain name εξαρτάται από το εκάστοτε Μητρώο.

Πώς αγοράζω την υπηρεσία; 

Μέσα από το δυναμικό control panel διαχείρισης που σου προσφέρουμε μπορείς να προσθέσεις Backorder σε όποιο domain επιθυμείς.
Η διαδικασία εκτελείται σε πραγματικό χρόνο. Μπορείς να προσθέσεις την υπηρεσία αυτή ακόμα και 15 λεπτά πριν την απελευθέρωση ενός domain.

Πώς λειτουργεί; 

Η υπηρεσία διαθέτει 10 θέσεις για κάθε Domain. Κάθε θέση μπορεί να αντιστοιχεί σε έναν υποψήφιο πελάτη που θέλει να κατοχυρώσει το Domain αυτό. Κατά την αγορά της μπορείς να επιλέξεις όσες θέσεις επιθυμείς. Σε περίπτωση που αγοράσεις και τις 10 θέσεις τότε θα είσαι ο μοναδικός υποψήφιος για την κατοχύρωση αυτού του Domain και η εταιρία μας δε θα δεχτεί κανέναν άλλο χρήστη που θα δείξει ενδιαφέρον για το ίδιο Domain. Αν αγοράσεις μόνο μία θέση, τότε υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν οι διαθέσιμες θέσεις από άλλους υποψηφίους με αποτέλεσμα να μοιραστείτε τις πιθανότητες επιτυχίας. Στο διαχειριστικό σύστημα που σας προσφέρουμε βλέπεις σε πραγματικό χρόνο όλη την εξέλιξη του backorder για τα Domain που έχεις επιλέξει.
Έτσι, ενημερώνεσαι άμεσα αν κάποιος άλλος χρήστης αγόρασε κάποια ή κάποιες θέσεις από τις τυχόν διαθέσιμες θέσεις του Domain που έχεις επιλέξει κι εσύ.
Τη στιγμή της απελευθέρωσης του Domain, το σύστημα του easy.gr προωθεί αυτόματα την παραγγελία σου στο Μητρώο τόσες φορές όσες δικαιούσαι σύμφωνα με τον αριθμό των θέσεων που έχεις..

Πόσο κοστίζει; 

Το εφάπαξ κόστος χρήσης της υπηρεσίας Backorder για κάθε domain είναι 20€ + ΦΠΑ ανεξάρτητα από το αν το domain τελικά κατοχυρωθεί ή όχι.
Το κόστος της κατοχύρωσης του Domain ακολουθεί την τιμή του εκάστοτε TLD. Η κάθε θέση κοστίζει 20€ + ΦΠΑ.

Τί ισχύει αν αποτύχει ή ακυρωθεί η υπηρεσία Backorder

Στην περίπτωση ακύρωσης της εντολής Backorder ή μη επιτυχημένης κατοχύρωσης, το καταβληθέν κόστος των θέσεων και της κατοχύρωσης επιστρέφονται ολόκληρα αυτόματα ως Credits. Στην περίπτωση επιτυχημένης κατοχύρωσης τότε δεν υπάρχει κάποια επιστροφή χρημάτων και το Domain τοποθετείται αυτόματα στη καρτέλα σου για διαχείριση.

Υπάρχει διαφάνεια; 

Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της κάθε συνεργασίας μας είναι βασική αρχή της εταιρίας μας. Βλέπεις ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της διαδικασίας. Ακόμα και για κάθε μία αίτηση που αποστέλλεται στο Μητρώο .GR λαμβάνεις ένα e-mail με τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτής. Έτσι εύκολα μπορείς να καταμετρήσεις το συνολικό αριθμό αιτήσεων σύμφωνα με τις θέσεις που είχες αγοράσει. Σε περίπτωση που το Domain κατοχυρωθεί από άλλον χρήστη, από άλλον καταχωρητή ή ανανεωθεί από τον υπάρχον ιδιοκτήτη πριν την λήξη του, τότε λαμβάνεις ενημέρωση και η διαδικασία αυτόματα ακυρώνεται και επιστρέφονται τα χρήματα με την μορφή Credits.

Mπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία σε όλα τα Domain;

Η υπηρεσία παρέχεται μόνο για τις εξής καταλήξεις:  .GR , .COM.GR , .EDU.GR , .NET.GR , .ORG.GR

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos