WHMCS Reseller

Ανάπτυξε τις υπηρεσίες
hosting & domains με την στήριξή μας!

  • Ευέλικτα προγράμματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

  • Πλήρης υποστήριξη

  • Ασυναγώνιστες τιμές

Έχεις επαγγελματική δραστηριότητα στο Internet και θέλεις να μπορούν οι πελάτες σου να κατοχυρώνουν Domain Names?
Τότε η λύση που ψάχνεις είναι εδώ!

Mε σεβασμό στον καταναλωτή αλλά και με αίσθημα ευθύνης προς σε εσένα τον επιχειρηματία - μεταπωλητή, δημιουργήσαμε όλες τις απαραίτητες δομές για να στηρίξουμε την εμπορική δραστηριότητά σου αλλά και για να σε βοηθήσουμε να την αναπτύξεις εύκολα και χωρίς κόπο.

Μετά από 1 χρόνο μελέτης και συνεχούς ανάπτυξης, σου παρουσιάζουμε το module για το WHMCS.

To module υποστηρίζει όλες τις νέες ρυθμίσεις και αλλαγές που θέτει σε ισχύ η Ε.Ε.Τ.Τ. την 01/11/2011 ταυτόχρονα με τον νέο κανονισμό που διέπει την όλη διαδικασία καταχώρησης ονομάτων χώρου με κατάληξη .GR καθώς και τις σχέσεις Μητρώου - Καταχωρητή - Καταχωρούμενου.

Το νέο Module κατοχύρωσης/διαχείρισης του WHMCS είναι πλήρως συμβατό με τον λογαριασμό στο easy.gr. Δώσαμε ιδαίτερο βάρος στα θέματα ενοποίησης της εφαρμογής με το υπάρχον δυναμικό λειτουργικό Controlpanel του easy.gr γεγονός για το οποίο αισθανόμαστε αρκετά περήφανοι.

Η αμφίδρομη σχέση των δύο συστημάτων σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τα domain που κατοχυρώνουν οι πελάτες σου μέσα από το δικό σου website μέσω WHMCS αλλά ταυτόχρονα μπορείς να τα επεξεργάζεσαι και μέσα απο το easy.gr χωρίς να χάνεις τις δεκάδες επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες (άνευ διαφημίσεων ή δικών μας λογοτύπων) που συμπεριλαμβάνονται σε κάθε domain.

Με τον τρόπο αυτό, σου δίνουμε την δυνατότητα κι εσύ με την σειρά σου να προσφέρεις τις ίδιες δωρεάν υπηρεσίες στους δικούς σου πελάτες διατηρώντας έτσι υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών σου, χτίζοντας αμφίδρομες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Tο easy by Europlanet δεν φαίνονται σε κανένα έγγραφο και σε καμμία δοσοληψία σου με το Μητρώο παρά μόνο στο επίσημο email αντίγραφο της κατοχύρωσης που αποστέλλει η Ε.Ε.Τ.Τ. (αναφορικά με τα domain κατάληξης .GR) στον ιδιοκτήτη μετά από κάθε επιτυχημένη κατοχύρωση. Ο αυτοματισμός των διαδικασιών σου δίνει την ελευθερία να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου δραστηριότητα χωρίς κόπο , εύκολα και άμεσα.

Για να κάνεις χρήση του module είναι απαραίτητο να έχεις καρτέλλα στο easy.gr αφού χρησιμοποιούνται οι υπάρχουσες εκπτώσεις σου που φτάνουν μέχρι και 30%. Η χρέωση των domain που κατοχυρώνεις γίνεται άμεσα με αφαίρεση των Credits της καρτέλλας σου στο easy.gr.

To module παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Το ίδιο ισχύει και τις τυχόν αναβαθμίσεις-διορθώσεις που γίνονται κατά καιρούς και αφορούν σε βελτιώσεις ή σε αλλαγές που ορίζουν τα Μητρώα .GR, .EU, .COM.
Το module υποστηρίζει για μεταπώληση ΟΛΑ τα διαθέσιμα tlds που είναι ενεργά στο easy.gr

Μέσα στην καρτέλλα σου θα βρεις όλες τις απαραίτητες οδηγίες εγκατάστασης του module στην επιλογή API WHMCS.

Μην διστάσεις όμως να επικοινωνήσεις μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείς και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σε καθοδηγήσει σε κάθε σου βήμα.

Θες διαφορετικές ή πιο εξειδικευμένες λύσεις ;
επικοινώνησε μαζί μας
Όνομα/επώνυμο
Το email σου
Το τηλεφωνό σου
Τι θα ήθελες;
tipos