ΔΩΡΕΑΝ DNS SERVICE (DNS4FREE)

Διαχείριση DNS από ισχυρούς Servers & Datacenters

 • Υποστήριξη όλων των TLD
 • Online διαχείριση μέσω του πρωτοποριακού ενιαίου Controlapel

DNS4FREE

Μοναδική υπηρεσία DNS4FREE από τo Easy.gr

Το Easy.gr παρουσιάζει τη μοναδική υπηρεσία DNS4FREE η οποία εξυπηρετεί τα domain που έχεις ακόμα σε άλλους καταχωρητές.

Χρησιμοποίησε το προηγμένο Controlpanel του Easy.gr και ρύθμισε αυτόματα, γρήγορα και εύκολα όλες τις εγγραφές του DNS του Domain σου, ακόμη και αν αυτό δεν είναι μέσα στην καρτέλα σου.

Σε περίπτωση που το easy.gr δεν είναι ο καταχωρητής που έχεις επιλέξει άδραξε την ευκαιρία και απόλαυσε τη μοναδική υπηρεσία DNS4FREE. Διαφορετικά κάνε χρήση του απλού DNS Zone Management.

Μην ξεχνάς όμως πως μεταφέροντας τα domain αυτά μέσα στην καρτέλα σου στο Easy.gr, παραλαμβάνεις εκπτωτικό κουπόνι ανανέωσης 5€ (αφορά τα .gr), και απολαμβάνεις δεκάδες επιπλέον υπηρεσίες και προτερήματα διότι αυξάνοντας το σύνολο των domain που διαχειρίζεσαι, αυτόματα  αυξάνεις και τις εκπτώσεις σου σύμφωνα με το νέο επιπέδο των Badges.  Δες ενδεικτικά τις εκπτώσεις του επόμενου επιπέδου: Pro
Ενεργοποίηση

Εύκολα και απλά βήματα για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία:

 • 01

  Είσοδος στο περιβάλλον διαχείρισης του καταχωρητή που έχεις επιλέξει

 • 02

  Αλλαγή των Name Servers σε dns4free1.easy.gr dns4free2.easy.gr

 • 03

  Είσοδος στην καρτέλα που έχεις δημιουργήσει στο Easy.gr και ενεργοποίηση της υπηρεσίας DNS4FREE.

 • Μπορείς να συνδέσεις το domain σου με το Blog σου στο Blogger, Blogspot, Wordpress, Webnode, Blogspot, GMAIL, Google Apps κλπ.

 • Μπορείς να κατευθύνεις τα Email σε τοπικό Mailer, Microsoft Exchange ή σε συγκεκριμένη Static IP.

 • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερους από έναν Mailer μέσω A Record για την πολλαπλή σιγουριά της διακίνησης της αλληλογραφίας σου.

 • Μπορείς να διαχειριστείς όλους τους τύπους των εγγραφών του DNS καθώς και των εγγραφών για Antispam.

 • Μπορείς να δημιουργήσεις χωρίς περιορισμό άπειρα Subdomains.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία DNS4FREE του easy.gr;
 • Επειδή σε συμφέρει! Η πολυετής εμπειρία και τεχνολογική υποδομή της Europlanet μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη σταθερότητα και αξιοπιστία της υπηρεσίας.
  Εξάλλου τα ισχυρότερα παγκόσμια δίκτυα όπου βρίσκονται και λειτουργούν οι ιδιόκτητοι Servers του Easy.gr ταυτόχρονα σε 3 διαφορετικά data centers σας εξασφαλίζουν την απόλυτα αξιόπιστη λειτουργία του DNS για την εξυπηρέτηση του website σου με 100% Network Uptime.

 • Υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος ή άλλες κρυφές χρεώσεις;
 • Δεν υπάρχουν κρυμμένες υποχρεώσεις ή ειδικές απαιτήσεις για την χρήση της υπηρεσίας. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν σε όλους και το Easy.gr σου την προσφέρει απλόχερα!

 • Πώς μπορείς να δημιουργήσεις τις εγγραφές στο DNS
 • Θα πρέπει να έχεις ήδη καρτέλα στο σύστημα του Easy.gr. Μέσα από εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και αμέσως θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες που αφορούν το DNS του Domain σου αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες (δωρεάν ή χρεώσιμες) που σου παρέχει το Easy.gr!

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos