Dnssec

Ασφάλεια για κάθε domain!

 • Είναι δωρεάν

 • Διαθέσιμο σε όλες τις καταλήξεις (.gr, .eu, .com)

 • Είναι άμεσο

 • Δε χρειάζεται ανανέωση

DNS Security

 • Τί είναι το
  DNSSEC;

  To Domain Name System Security είναι δημιούργημα πολυετούς μελέτης γύρω από την ασφάλεια των δικτύων. Το DNSSEC εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια της λειτουργίας του domain σου αποτρέποντας κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες τρίτων, όπως επιθέσεις hackers, επανακατεύθυνση σε πλασματικές ιστοσελίδες, κ.α. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος επισκέπτεται ένα website με ενεργοποιημένο το DNSSEC μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος για τη νομιμότητά του.

 • Γιατί είναι
  απαραίτητο το
  DNSSEC;

  Όλα τα νέα λειτουργικά συστήματα καθώς και όλες οι νεότερες εκδόσεις των browser ενημερώνουν τους χρήστες για την φερεγγυότητα και την ασφάλεια του κάθε website που επισκέπτονται. Σύμφωνα με την παγκόσμια ηλεκτρονική κοινότητα στα αμέσως επόμενα χρόνια όλα τα Domain και όλα τα Μητρώα θα πρέπει να υποστηρίζουν την συγκεκριμένη πιστοποίηση.

 • Είναι μέσα στο Controlpanel σου και εντελώς δωρεάν

  Το easy.gr πρωτοπόρο σε υπηρεσίες και λειτουργίες, σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό φορέα ονομάτων χώρου, την EURid καθώς και το Ελληνικό Μητρώο .GR, ενσωμάτωσε την μοναδική αυτή υπηρεσία στο controlpanel σου και σου την παρέχει εντελώς δωρεάν, ξεχωριστά για κάθε ένα domain.

 • Πώς
  ενεργοποιείται;

  Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στη λίστα των domain σου έχει προστεθεί ένα ακόμα μικρό εικονίδιο το οποίο όταν το επιλέξεις ενεργοποιεί την ασφάλεια DNSSEC. Το DNSSEC ενεργοποιείται για όσα domain υπάρχουν μέσα στην καρτέλα σου. Για τα Domain που έχεις σε άλλους καταχωρητές θα πρέπει πρώτα να τα μεταφέρεις στην καρτέλα σου με την τυπική διαδικασία της αλλαγής καταχωρητή.

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Marketplace

Τοποθέτησε το domain σου προς πώληση στην μεγαλύτερη online αγορά domains και κάνε το δικό σου..."παζάρι".

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos