Υπηρεσία Managed για Dedicated Servers & VPS

Η υποστήριξη σε ... άλλο επίπεδο!

Server Managed Service

Τέλος οι χαμένες ώρες με downtime και services που..."κολλάνε"
"Ξεκόλλα" από τα προβλήματα. Από σήμερα μπορείς να έχεις τον συνεργάτη που έψαχνες, τον συνεργάτη που μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα και αντιλαμβάνεται πριν από σένα την οποιαδήποτε ανάγκη σου.
Τέλος τα ατελείωτα ξενύχτια για την επιδιόρθωση του προβληματικού website!
"Ξέχνα" τις άπειρες ώρες αναζήτησης του προβληματικού WordPress, Joomla, Magento, Woocommerce, Opencart κ.ο.κ. που μπλοκάρει όλο τον server σου ή το VPS σου προκαλώντας πρόβλημα σε όλα τα websites και σε όλες τις υπηρεσίες με υψηλό load, με ουρά στα μηνύματα, με χαρακτηρισμό ως "SPAMMER" της IP σου κ.α. Χρησιμοποίησε την 30ετή τεχνική μας εμπειρία στον τομέα του hosting για να σου παρακολουθούμε τον Server σου σε 24ωρη βάση και να λύνουμε το κάθε πρόβλημα που προκύπτει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις ώστε να ....κοιμάσαι πλέον ήσυχος.
Βρήκες τον πιο φθηνό Dedicated Server στον κόσμο αλλά ο πάροχος δεν έχει καν τηλέφωνο επικοινωνίας;
Είσαι τυχερός διπλά! Πέτυχες την καλύτερη τιμή και ταυτόχρονα έχεις πλέον στην διάθεσή σου την μοναδική υπηρεσία Managed Service της easy που μπορείς να την ενσωματώσεις σε οποιονδήποτε Server ή VPS σου, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και άσε όλα τα άλλα σε εμάς.

Χαρακτηριστικά της υπηρεσίας που την κάνουν μοναδική

 • Αξιοπιστία

  Εμπειρο καταρτισμενο προσωπικό φροντίζει για την αδιάληπτη λειτουργία του Server σου.

 • Ταχύτητα

  Αμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος όλο το 24ωρο και ενημέρωση με SMS.

 • Ασφάλεια

  Πρόσβαση από συγκεκριμένες IP μέσω Firewall και μόνο από διαπιστευμένο προσωπικό.

 • Εχεμύθεια

  Σεβασμός στην ιδιωτικότητα, την εχεμύθεια και τους κανόνες GDRP ως "white label" παροχή.

 • Εξατομίκευση

  Προσαρμογή στις ειδικές απαιτήσεις του δικού σου Server και των δικών σου πελατών.

 • Πώς λειτουργεί η υπηρεσία

  Το Easy έχει Servers σε 5 datacenters σε όλο τον κόσμο οι οποίοι χρησιμοποιούνται ειδικά για την υπηρεσία ελέγχου λειτουργίας των Websites. Έτσι, μπορούμε να ελέγχουμε την κάθε περίπτωση τουλάχιστον 2 φορές ώστε να βεβαιωθούμε ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο δίκτυο αλλά το ίδιο το Website και τον Server του παρόχου που προσφέρει την υπηρεσία hosting. Αυτό σημαίνει ότι μόλις εντοπιστεί ένα πρόβλημα, ένας άλλος Server μας, σε ένα άλλο δίκτυο και σε ένα άλλο data center θα ελέγξει ξανά το πρόβλημα. Ο επιπλέον έλεγχος γίνεται για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα λάβετε κάποιο λανθασμένο μήνυμα που θα σας αναστατώσει χωρίς λόγο. Όταν διαπιστωθεί κάποια διακοπή σε οποιαδήποτε από τις ελεγχόμενες υπηρεσίας, τότε η τεχνική μας ομάδα αναλαμβάνει δράση για την άμεση αποκατάσταση. Μέσω του myeasy panel θα λάβεις ενημέρωση για κάθε ενέργεια αλλά και για την επίλυσή του.
  Οι προκαθορισμένες υπηρεσίες του Website σας που ελέγχονται μέσω της υπηρεσίας μας είναι οι εξής:

 • HTTPΕλέγχει εάν ο διακομιστής web απαντά με ένα σωστό κωδικό κατάστασης (2xx). Είναι επίσης δυνατό να ελεγχθεί αν ένα κείμενο θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να υπάρχει στη σελίδα. Άλλες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν την αλλαγή των headers του αιτήματος, τα δεδομένα και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για τον έλεγχο ταυτότητας (βασικός έλεγχος ταυτότητας).
  PingΕκτελεί την εντολή Ping για ένα domain ή ένα IP για να ελέγξει εάν η απάντηση είναι σωστή και ότι δεν χάνονται πακέτα επικοινωνίας.
  TCPΣυνδέεται σε μια θύρα TCP για να ελέγξει ότι η σύνδεση μπορεί να δημιουργηθεί. Είναι επίσης δυνατό να στείλει μια εντολή και να επικυρώσει εάν η απάντηση είναι η αναμενόμενη.
  UDPΣτέλνει ένα πακέτο κειμένου σε μια επιλεγμένη θύρα χρησιμοποιώντας το UDP πρωτόκολλο και επικυρώνει ότι έλαβε την σωστή απάντηση.
  DNSΕλέγχει το DNS-server και εξετάζει την απάντηση καθώς και την IP που λαμβάνει για το συγκεκριμένο Domain ή το συγκεκριμένο Website.
  SMTPΕλέγχει την σύνδεση με ένα διακομιστή SMTP ώστε να βεβαιώσει την ορθή λειτουργία της αλληλογραφίας σας.
  POP3Ελέγχει την σύνδεση με τον διακομιστή POP3 για να βεβαιώσει πως μπορείτε να λάβετε την αλληλογραφία σας μέσω Outlook, Webmail κλπ.
  IMAPΕλέγχει την σύνδεση με τον διακομιστή IMAP για να βεβαιώσει πως μπορείτε να λάβετε την αλληλογραφία σας μέσω Outlook, Webmail κλπ.
  HTTP (με ειδικές προδιαγραφές)Ελέγχει τη δυνατότητα παραλαβής ενός αρχείου XML μέσω του Web Server που περιέχει προσαρμοσμένα δεδομένα ώστε να βεβαιώσει την ορθή λειτουργίας ειδικών εφαρμογών και ειδικών υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από τον πελάτη.
  PLESKΕλέγχος λειτουργίας, αναβαθμίσεις, υποστήριξη, κατευθύνσεις, συμβουλές, ασφάλεια
  CPANELΕλέγχος λειτουργίας, αναβαθμίσεις, υποστήριξη, κατευθύνσεις, συμβουλές, ασφάλεια
  ISPMANAGERΕλέγχος λειτουργίας, αναβαθμίσεις, υποστήριξη, κατευθύνσεις, συμβουλές, ασφάλεια
Θες διαφορετικές ή πιο εξειδικευμένες λύσεις ;
επικοινώνησε μαζί μας
Όνομα/επώνυμο
Το email σου
Το τηλεφωνό σου
Τι θα ήθελες;
tipos