WordPress Hosting

Ανέβασε το δικό σου WordPress
site με τον εύκολο τρόπο!

 • Δημοσίευσε σε χρόνο μηδέν

 • Κράτα το απλό, SEO optimized και social

 • Γίνε κύριος του blog σου

 • Απίθανη εξυπηρέτηση - τα έχουμε δει όλα

 • 70 εκατομμύρια WordPress sites έχουν ήδη ανέβει
  Θα είναι το επόμενο το δικό σου;

  Εαν θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου WordPress site και να να το φιλοξενήσεις online, σου παρέχουμε την πιο απλή hosting λύση χρησιμοποιώντας το domain σου. Δεν απαιτούνται γνώσεις κώδικα και η διαδικασία εγκατάστασης δεν κρύβει τεχνικές παγίδες. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι μπορείς εύκολα και γρήγορα να ανεβάσεις το WordPress site σου ακόμα κι αν δεν είσαι προγραμματιστής. Απλά μπες στο control panel και με λίγα clicks δημιούργησε το site σου αγοράζοντας το πιο αποτελεσματικό πακέτο.

 • Γιατί WordPress

 • Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης του περιεχομένου του site σου και θεωρείται η πιο διαδεδομένη open source πλατφόρμα δημοσίευσης. Με το WordPress site σου μπορείς να ενημερώνεις, δημοσιεύεις και διαχειρίζεσαι όλο το περιεχόμενο που ανεβάζεις. Με τη δυναμική, καλαίσθητη και πρότυπη πλατφόρμα του WordPress θα έχεις πάντα την απαραίτητη χωρητικότητα μνήμης για το site σου, είτε αυτό είναι ένα απλό προσωπικό ημερολόγιο ή ένα υψηλού επιπέδου επαγγελματικό site. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη εκπαίδευση. Έχει εκατοντάδες προσχέδια που θα καταπλήξουν κάθε χρήστη και θα τρελάνουν τις μηχανές αναζήτησης! Ακόμα κι αν είσαι developer, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα APIs ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σου. Το WordPress έχει μία τεράστια κοινότητα χρηστών που δημιουργούν περιεχόμενο, templates και plug-ins, έτσι ώστε πάντοτε να είσαι έτοιμος να βρεις αυτό το λειτουργικό look που ψάχνεις .
 • Γιατί easy WordPress hosting

 • WordPress hosting. Τώρα η κατασκευή ενός site είναι πιο εύκολη από ποτέ!

  Με ένα γρήγορο set-up της μισής ώρας, εγκαθιστάς το WordPress στον λογαριασμό Hosting σου, επιλέγεις ένα από τα εκατοντάδες templates, και ξεκινάς να χτίζεις τις σελίδες σου σε word editor χωρίς να απαιτούνται HTML/CSS/Java γνώσεις. Απλά πληκτρολόγησε http://yourdomain.com/wp-admin!
 • Το WordPress website σου ταιριάζει απόλυτα!.

  Είσαι νέος blogger που δεν έχεις ιδέα από κατασκευή ιστοσελίδων και γλώσσες προγραμματισμού; Ξεκίνησες δειλά δειλά και τώρα αποκτάς όλο και περισσότερους πελάτες με αυξημένες απαιτήσεις; Στήνεις μόλις την νέα σου εταιρία και χρειάζεσαι αξιόπιστη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο;
 • Συνομίλησε με το κοινό
  σου στην δική τους
  γλώσσα.

  Ερεύνησε και κατέβασε τα πιο cool plug-ins και widgets για το νέο σου site προκειμένου να είσαι σε άμεση επαφή με τους fans και πελάτες σου σε real-time χρόνους χωρίς να χάνεις στιγμή από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των social networks.
 • Το site σου βγήκε στον
  αέρα. Έχεις τον απόλυτο
  έλεγχο;

  Με τo WordPress theme που επέλεξες, μπορείς να ανεβάζεις περιεχόμενο, να διαχειρίζεσαι posts και comments, να λες ΟΧΙ σε hackers, ή να προστατεύεσαι από spamming με open proxy blacklist - όλα από την οθόνη του υπολογιστή σου ή την έξυπνη συσκευή στο χέρι σου.
 • Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Έχεις ερωτήσεις ή χρειάζεσαι βοήθεια στην εγκατάσταση του πακέτου σου; Βασίσου πάνω μας.Επικοινώνησε μαζί μας όλο το 24ωρο μέσω Chat, μέσω email και μέσω τηλεφώνου για να σου δώσουμε όλες τις κατευθύνσεις σε οτιδήποτε έχεις ανάγκη.
 • Hosting όπως το ξέρεις!

  100% συμβατότητα με WordPress με περασμένα τα τελευταία versions και updates (Apache, MySQL, PHP) σε όλα τα themes για να εγκαταστήσεις την νεότερη έκδοση και να δουλεύεις σε οικείο βελτιστοποιημένο interface.
 • DATACENTER
  4,13μήνα
  116,56 έκπτωση 15%
  6 μήνες 26,23
  1 χρόνος 51,29
  2 χρόνια 99,08
  DATACENTER ΕΥΡΩΠΗ
  3,92μήνα
  110,68 έκπτωση 15%
  6 μήνες 24,90
  1 χρόνος 48,70
  2 χρόνια 94,08
  DATACENTER ΑΜΕΡΙΚΗ
  4,96μήνα
  140,09 έκπτωση 15%
  6 μήνες 31,52
  1 χρόνος 61,64
  2 χρόνια 119,08
  Επίλεξε Datacenter
  FR Backbone
  DE Backbone
  USA Backbone
  GR Backbone
  CA Backbone
  Επίλεξε Datacenter
  FR Backbone
  DE Backbone
  USA Backbone
  GR Backbone
  CA Backbone
  Επίλεξε Server OS
  linux
  windows

  10GB χώρος

  100GB κίνηση ανά μήνα

  Προσθήκη 5 domains

  Απεριόριστα emails

  10 MySQL βάσεις δεδομένων

  99.9% uptime

  Δωρεάν άμεσο set up

  Backup και restore

  Full managed by Ermis

Ψάχνεις για μοναδικά WordPress προσχέδια; Aγόρασε τώρα το hosting πακέτο σου για να δεις το site σου live σε λίγο και να επιλέξεις για την εμφάνισή του ένα από τα 10 έτοιμα προεγκατεστημένα templates!

Επικοινώνησε μαζί μας
Chat FAQ Helpdesk

Για να στείλεις ticket πρέπει να είσαι συνδεδεμένος

Αν δεν έχεις λογαριασμό θα χρειαστεί να
φτιάξεις ένα.

Στείλτε μας το μήνυμά σας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα
Όνοματεπώνυμο/Επωνυμία:
Email:
Σημειώσεις: